Ronaldinho revine la naţională pentru meciul cu Argentina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian al formaţiei AC Milan, Ronaldinho Gaucho, care nu a mai jucat în echipa naţională de un an şi jumătate, a fost convocat, vineri, de selecţionerul Mano Menezes în lotul pentru meciul amical cu Argentina, din 17 noiembrie, de la Doha, informează AFP.

Atacantul, campion mondial în 2002 şi în vârstă de 30 de ani, nu a mai fost convocat în naţională din aprilie 2009. El nu a fost reţinut de fostul selecţioner, Carlos Dunga, pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. El figura doar pe o listă suplimentară de şapte jucători ce ar fi putut înlocui un eventual accidentat în grupul de 23.

Lotul Braziliei pentru meciul cu Argentina este următorul:

Portari: Victor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Neto (Atlético Paranaense)

Fundaşi: Daniel Alves (FC Barcelona/Spania), Rafael (Manchester United/Anglia), Adriano Correa (FC Barcelona/Spania), Andre Santos (Fenerbahce/Turcia), Thiago Silva (AC Milan/Italia), David Luiz (Benfica/Portugalia), Alex Costa (Chelsea/Anglia), Rever ( Atletico MG -Corinthians)

Mijlocaşi: Lucas (Liverpool/Anglia), Ramires (Chelsea/Anglia), Sandro (Tottenham/Anglia), Jucilei (Corinthians), Douglas (Gremio), Philippe Coutinho (Inter Milano/Italia), Ronaldinho Gaucho (AC Milan/Italia), Elias (Corinthians)

Atacanţi: Robinho (AC Milan/Italia), Alexandre Pato (AC Milan/Italia), Andre (Dinamo Kiev/Ucraina), Neymar (Santos).


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite