Românii, fugăriţi la vestiare de fani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone a trăit şi cu ŢSKA Sofia emoţii cauzate de violenţa fanilor
Andone a trăit şi cu ŢSKA Sofia emoţii cauzate de violenţa fanilor

Scene incredibile la meciul echipei lui Andone, Pancu şi Petre. Suporterii lui ŢSKA Sofia au intrat pe teren pentru a se război cu fanii adverşi şi au oprit meciul. După ce suporterii lui ŢSKA au pătrus pe teren la 1-0 pentru Mezdra, „Fălcosul“ riscă să piardă meciul cu 3-0 şi să se îndepărteze de titlu.

Românii nu scapă de huligani şi partide suspendate nici în străinătate. Meciul dintre Lokomotiv Mezdra şi ŢSKA Sofia a fost întrerupt, după ce galeria echipei lui Ioan Andone a pătruns pe teren pentru a se răfui cu suporterii echipei gazdă!

Suporterii lui ŢSKA nu au putut să accepte faptul că echipa lor este condusa în deplasarea de la Lokomotiv Mezdra, cu 1-0. În minutul 60, fanii de la Sofia au pătruns pe teren, determinând cele două echipe să-şi ia tălpăşiţa către vestiare. Apoi, fanii lui ŢSKA s-au îndreptat înspre suporterii adverşi, în vreme ce câţiva stewarzi priveau la felul în care ultraşii se luptau să rupă gardurile tribunei.

Linştea pe arenă a fost stabilită după aproximativ 10 minute, abia după ce la stadion au ajuns numeroase forţe de ordine. În momentul întreruperii partidei, Daniel Pancu se afla pe teren, iar Florentin Petre fusese schimbat de Ioan Andone.

Partida nu a mai fost continuată, iar ŢSKA va pierde cel mai sigur meciul cu 3-0, la "masa verde", dar va primi şi alte sancţiuni.

„Mă doare capul. Nu mă simt bine după ce am văzut. Suporterii de la ŢSKA nu au putut să suporte că echipa lor este condusă şi au intrat pe teren. Consecinţele pot fi grave pentru noi", a spus Florentin Petre după meci.

După 18 etape, ŢSKA Sofia se află pe locul doi în campionat, cu 39 de puncte, la diferenţă de patru puncte de Litex Lovechi. Lokomotiv, formaţia care conducea echipa românilor, este a treia din coada clasamentului, şi are numai 14 puncte.

Nervoşi, suporterii celor de la ŢSKA au intrat pe teren şi s-au răfuit cu galeria echipei adverse

Nervoşi, suporterii celor de la ŢSKA au intrat pe teren şi s-au răfuit cu galeria echipei adverse

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite