FOTBAL: Tragerea la sorţi a “sferturilor” din Cupa României are loc marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tragerea la sorţi a “sferturilor” din Cupa României are loc marţi
FOTBAL: Tragerea la sorţi a “sferturilor” din Cupa României are loc marţi

Sediul Federaţiei Române de Fotbal va găzdui marţi, de la ora 16.00, tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României Timişoreana, care se vor disputa în perioada 17-19 noiembrie.

Conform Regulamentului de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Fotbalistice, tragerea la sorţi va fi dirijată. Echipele vor fi introduce în două urne.

Din urna A fac parte echipele clasate pe locurile 1-6 în campionatul ediţiei precedente, adică Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi FC Vaslui. Iar din urna B vor fi celelalte echipe calificate în această fază: FC Braşov, Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, Astra Ploieşti şi Internaţional Curtea de Argeş.

Se împerechează trei echipe din urna A cu tot atâtea echipe din urna B şi, în continuare, cele două echipe rămase în urna B între ele. Pentru toate jocurile, echipa organizatoare se stabileşte prin tragere la sorţi.
Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorţi. În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute şi, dacă egalitatea persistă, se vor executa la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite