FOTBAL: Tragere la sorţi în sferturile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tragere la sorţi în sferturile Cupei României
FOTBAL: Tragere la sorţi în sferturile Cupei României

Casa Fotbalului va găzdui marţi, 3 noiembrie a.c., la ora 16.00, tragerea la sorţi a jocurilor contând pentru sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, ediţia 2009-2010.

Conform art.32.6.1 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, pentru tragerea la sorţi a jocurilor din optimile de finală, echipele calificate sunt repartizate astfel:

În urna A: echipele clasate pe locurile 1-6 în campionatul ediţiei precedente, adică

SC DINAMO 1948 SA BUCUREŞTI

SCS FC CFR 1907 CLUJ SA

SC SPORTING CLUB VASLUI

În urna B: celelalte echipe din Liga I, participante în campionatul ediţiei în curs, respectiv,

SC FC BRAŞOV SA

AFC GLORIA 1922 BISTRIŢA

SC FC U CRAIOVA SA

CS ASTRA PLOIEŞTI

FC INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ

Se împerechează trei echipe din urna A cu tot atâtea echipe din urna B şi, în continuare, cele două echipe rămase în urna B între ele. Pentru toate jocurile, echipa organizatoare se stabileşte prin tragere la sorţi.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorţi. În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.
În caz de egalitate după 90 de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă, conform art.32.9.din ROAF.

Jocurile din "sferturi" sunt programate în zilele de 17, 18 şi 19 noiembrie a.c.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite