FOTBAL: Iordănescu: "Jocul României a fost urât"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, laudă doar rezultatul cu Polonia, nu şi jocul elevilor lui Răzvan Lucescu.

"Nu avem cum să tragem prea multe concluzii. Jocul a fost urât, terenul a fost infect, adversarul a fost modest, dar rezultatul a fost pozitiv. Nu putem spune că Polonia poate emite vreo pretenţie. Noi nu am avut ritm, nici consistenţă, nici forţă de atac.

Golul lui Niculae e important pentru că îi aduce lui Răzvan linişte în această iarnă. Trebuie însă ca Răzvan să îşi facă o strategie a selecţiei mai serioasă.

Nu vreau să îi dau sfaturi pentru că el răspunde pentru rezultate. La un meci amical avea nevoie totuşi să aducă 1-2 jucători noi la nivelul lotului de 22.

Este o mare prostie ce s-a scris în ultimul timp despre Mutu. Îi reproşez lui Răzvan pentru că nu este mai ferm. Mutu este un jucător de care avem nevoie, de el poate decide un rezultat. Are şi el nevoie de o lecţie, dar nu trebuie să lăsăm să se înţeleagă că nu va mai aparţine echipei noastre naţionale", a spus Anghel Iordănescu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite