FOTBAL: S-au stabilit 16-imile de finală ale Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: S-au stabilit 16-imile de finală ale Cupei României
FOTBAL: S-au stabilit 16-imile de finală ale Cupei României

La Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din şaisprezecimile de finală ale Cupe României Timişoreana. Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipei care a fost stabilită ca organizatoare de tragerea la sorţi.

Pe lângă echipele din eşaloanele inferioare, Farul Constanţa, CSM Rm. Vâlcea, Dunărea Galaţi, Sportul Studenţesc, CS Otopeni, Gaz Metan CFR Craiova, Dunărea Giurgiu, Gloria Bistriţa 2, Chimia Brazi, Minerul Mehedinţi, FC Zlatna, Sănătatea Cluj, FC Bihor şi FCM Bacău, au intrat în competiţie şi cele 18 componente ale Ligii I.

Şaisprezecimile de finală se vor disputa la 22-24 septembrie.

Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipei care a fost stabilită ca organizatoare de tragerea la sorţi. În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu nocturna. În caz contrar, urmează ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion, dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragerea la sorţi.

Programul este următorul:

FCM Bacău - Steaua

Unirea Urziceni - Sportul Studenţesc

Chimia Brazi - FC Vaslui

Dunărea Galaţi - CFR Cluj

FC Timişoara - Sănătatea Cluj

FC Zlatna - Dinamo Bucureşti

Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan CFR Craiova

Gaz Metan Mediaş - CSM Rm. Vâlcea

FC Braşov - CS Otopeni

Astra Ploieşti - Farul Constanţa

Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu

Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea de Argeş

FC Bihor - Rapid Bucureşti

Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa II

Oţelul Galaţi - Unirea Alba Iulia

Poli Iaşi - Pandurii Târgu Jiu

Gheorghe Chivorchian, directorul general al FC Timişoara, s-a declarat mulţumit de tragerea la sorţi. "Este mai bine că se joacă pe terenul primelor echipe. Astfel se va evita să se dispute partidele cu tribunele goale, cum s-a întâmplat până acum. Ne dorim să câştigăm trofeul", a spus Chivorchian.

Marius Stan, directorul general al Oţelului Galaţi, era nemulţumit de faptul că va juca cu o echipă de Liga I, Unirea Alba Iulia. "Nu putem spune că suntem norocoşi, dat fiind faptul că am căzut cu o grupare de prima ligă. Singurul lucru care este bun e faptul că jucăm acasă şi evităm o deplasare, cu cheltuieli. Ne-am dori să câştigăm cupa, deoarece este drumul cel mai uşor să ajungem în cupele europene. Doar cinci paşi", a spus Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite