Poli Iaşi-Pandurii Târgu Jiu 3-1 / Poli se califică "en fanfare" în optimile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Iaşi-Pandurii Târgu Jiu 3-1 / Poli se califică "en fanfare" în optimile Cupei României
Poli Iaşi-Pandurii Târgu Jiu 3-1 / Poli se califică "en fanfare" în optimile Cupei României

Gazdele s-au calificat mai departe în Cupă, competiţie care îşi va alege câştigătoarea tot pe stadionul din Iaşi, la data de 5 iunie 2010.

Trupa lui Petre Grigoraş a ajuns spaima oltenilor. După ce au bătut în campionat pe Universitatea Craiova cu 1-0, Poli a eliminat marţi seară şi pe Pandurii din Cupa României. Ieşenii s-au întrecut în goluri spectaculoase, Bratu, Bujor şi Bersnjak având fiecare execuţii elegante.

Filmul meciului:

Final de partidă.

Min 93: Bersnjak primeşte un cartonaş galben pentru că şi-a dat jos tricoul după marcarea golului.

Min 92. GOOOOOOOOOOL Poli Iaşi !!! Dominik Bersnjak risipeşte emoţiile ieşenilor la capătul unei faze individuale de excepţie. Mijlocaşul sloven a pornit din propria jumătate, a driblat trei adversari, după care a trimis un şut cu efect la vinclu de la marginea careului, fără speranţe pentru Stanca.

Min 90: De la margine se arată trei minute de prelungire.

Min 85: Cartonaş galben văzut de Pecnik de la Poli Iaşi pentru un fault la mijlocul terenului.

Min 80: Din lovitura liberă rezultată, Marius Croitoru trimite peste poarta lui Stanca.

Min 79: Acelaşi Rusu se alege cu un cartonaş galben după un henţ la marginea careului.

Min 76: GOOOOOL Pandurii !!!!! Căpitanul oaspeţilor reduce diferenţa cu o lovitură de cap din interiorul careului după o centrare din corner.

Min 74: Poli şi Pandurii fac din nou schimbări în acelaşi timp. Grigoraş îl aruncă în luptă pentru prima dată pe Viorel Frunză. Atacantul din Republica Moldova îi ia locul lui Cristi Constantin. La oaspeţi, Dedu părăseşte terenul accidentat, locul său fiind luat de Avramescu.

Min 72: Bujor ratează şansa de a înscrie dubla. Tânărul golgheter al lui Poli scapă singur cu Stanca, dar este ajuns din urmă şi deposedat în ultima clipă. Din cornerul rezultat, Cristi Constantin îl întinde serios pe Stanca cu un şut de la marginea careului.

Min 67: Ocazie pentru Pandurii. Pleaşcă lasă în urmă trei jucători ieşeni şi îi pasează la marginea careului lui Lazici, care şutează puternic, însă numai până în capul lui Străuţ, care se prăbuşeşte pe gazon.

Min 65: Pătrundere în viteză a lui Nuno Viveiros pe flancul drept al atacului ieşean. Mijlocaşul portughez şutează puternic la colţul scurt, însă Stanca respinge în corner.

MIn 60: Spectatorii ieşeni de la Tribuna B izbucnesc în urale când văd că Ionuţ Bâlbă este schimbat de Nuno Viveiros. Atacantul lui Poli nu a prins una din cele mai bune zile ale sale. În acelaşi timp, Ionuţ Rada a fost schimbat la Pandurii cu Marian Pleaşcă.

Min 55: Marius Croitoru debutează la Poli Iaşi. Mijlocaşul i-a luat locul lui Vali Negru.

Min 53: Căpitanul Politehnicii, Lucian Munteanu, reia cu capul o centrare din corner a lui Cristi Constantin, însă Stanca reţine.

Min 46: Centralul Gabriel Baboia fluieră începutul reprizei a doua.

Finalul primei reprize. Ieşenii conduc confortabil la pauză graţie golurilor semnate de Bratu şi Bujor, însă diferenţa pe tabela de marcaj putea fi mai mare.

Min 42: Iaşiul trece pe lângă majorarea scorului. Bratu păcăleşte jocul la offside al oltenilor, însă alege să mai facă un dribling şi pierde şansa unui şut decisiv.

Min 40: GOOOOOOOL Poli Iaşi!! Vlad Bujor îşi arată clasa şi trimite îl învinge pe STanca cu un lob elegant.

Min 36: Ocazie monumentală pentru ieşeni. Cristi Bratu are tot timpul din lume să şuteze din afara careului, însă Stanca îşi salvează echipa. Bersnjak retrimite spre poartă, dar ratează total execuţia.

Min 32: Ieşenii cer un penalty la intervenţia lui Kutlacic asupra lui Bujor în careul mare, însă arbitrul lasă jocul să continue.

Min 25: GOOOOOOL Poli Iaşi!!!!! Cristian Bratu reia acrobatic din voleu centrarea lui Bujor, care l-a găsit nemarcat la şase metri de poarta lui Stanca

Min 19: Petre Grigoraş nu mai tolerează jocul apatic al elevilor săi şi le reproşează acestora că nu ştiu altceva decât să paseze înapoi..

Min 17: Cartonaş galben pentru Vali Negru de la Poli Iaşi.

Min 4: Prima ocazie de gol le aparţine ieşenilor. Bujor pătrunde pe dreapta în careul oaspeţilor, pasează lui Bâlbă, dar atacantul trimite slab din doi metri şi îi permite lui Stanca să reţină.

Echipe de start:

Poli Iaşi: Pleşca - Străuţ, Straton, Munteanu, Pecnik - Bratu, Bersnjak, Negru - Bujor, Bâlbă, Cr. Constantin. Antrenor: Petre Grigoraş

Pandurii Tg. Jiu: Stanca - Ghindeanu, Rusu, Kutlacic, Rada - Basara, Nalaţi, Dedu, Stancu - Lazici, Tilincă. Antrenor: Sorin Cârţu

Programarea meciului într-o zi de marţi, la ora 18.00, nu a adus mulţi ieşeni la stadion. În tribune se află circa 3.000 de spectatori. Vremea este ideală pentru fotbal.

Oaspeţii sunt conduşi la Iaşi pe banca tehnică de secundul Florin Bejinariu. "Principalul" Sorin Cârţu a preferat să rămână la Târgu Jiu, argumentând că echipa sa nu este dorită în Cupa României.

Partida se joacă pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi. Învingătoarea se califică direct în optimi. Stadionul din Iaşi va găzdui finala competiţiei, programată pe data de 5 iunie 2010.

Bună ziua! De la această oră vă invităm să urmăriţi transmisia în format live text a meciului Poli Iaşi - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite