FOTBAL: Pentru francezi, meciul cu România e un "război"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pentru francezi, meciul cu România e un "război"
FOTBAL: Pentru francezi, meciul cu România e un "război"

Fundaşul Sagna a declarat că meciul cu România va fi cel mai important din cariera lui. Şi Raymond Domenech crede că partida cu elevii lui Răzvan Lucescu va fi un adevărat "război".

"Cred că meciurile cu România şi Serbia sunt cele mai importante din cariera mea de până acum. Pe hârtie suntem favoriţi, dar trebuie să demonstrăm acest statut pe teren. Partida cu Serbia va fi pe viaţă şi pe moarte, dar presiunea e pe ei, nu pe noi. Cu România am vrea să vedem publicul mai aproape de noi, să pună mai multă presiune pe adversari, să îşi joace rolul de al 12-lea jucător. Vom fi mai motivaţi să facem diferenţa cât mai rapid. Rolul spectatorilor devine din ce în ce mai important în fotbalul modern", a comentat Sagna.

"Calm, agresivitate, încredere. Acestea sunt cuvintele de bază. Trebuie să fim calmi pentru că depinde doar de noi. Combativi deoarece cu România şi Serbia ne aşteaptă două bătălii adevărate. În fine, încredere în acest grup. Va fi greu, dar şi mai greu pentru adversari. Nu are rost să punem o presiune enormă înaintea acestor jocuri. Presiune oricum există, dar trebuie să o temperăm. Adevărat, sunt două partide cu o importanţă foarte mare, dar e totuşi fotbal", a declarat şi Domenech.


"Am capacitatea să mă impun în atacul naţionalei. Am mare încredere în forţele mele, îmi ştiu potenţialul. O provocare enormă ne aşteaptă. Vreau să merg la Mondiale, voi face totul pentru a ajuta naţionala să se califice, apoi să strălucim la turneul final", a spus Benzema, citat de Agenţia MEDIAFAX.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite