FOTBAL: Ovidiu Stângă: „Nu mă întorc în următorii doi ani în România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ovidiu Stângă: „Nu mă întorc în următorii doi ani în România”
FOTBAL: Ovidiu Stângă: „Nu mă întorc în următorii doi ani în România”

Fostul jucător al adversarului lui CFR Cluj în partida de mâine, PSV, Ovidiu Stângă, locuieşte în Eindhoven şi aşteaptă o ofertă convenabilă să înceapă munca.

"Adevărul": Ovidiu, cum e viaţa în Olanda?

Ovidiu Stângă: După cum se vede, noi nici nu trebuie să ne spălăm şi tot curaţi suntem. E linişte şi mai multă libertate în a decide şi a realiza ce îţi propui. Am prieteni la PSV, cunoştinţe şi stau tot timpul aproape de club. E greu de obţinut un post pentru că există nişte ierarhii, nu te poţi strecura atât de uşor. Mai mult, toate proiectele lor sunt pe termen lung

-Familia cum se simte la Eindhoven?
-Se simte foarte bine. Fiul cel mare vorbeşte excelent limba, iar cel mic are doar doi ani şi jumătate, nu poţi să-i ceri încă. Soţia mea e aici integrată perfect în sistem şi sexul frumos e extrem de respectat în Olanda. În România, o femeie nu are nicio garanţie. Ea nu e microbistă dar cunoaşte opţiunea mea şi mă înţelege. În următorii doi ani cel puţin, sigur nu ne vom întoarce în ţară.

-Ce faci acum, poţi sta fără fotbal?
-Mi-e foarte greu, dar sunt într-o perioadă în care asimilez, învăţ şi aştept să se întâmple ceva. Sunt într-un studiu permanent şi aştept să apară ceva ce îmi place. Aici, fotbalul e o industrie, oamenii sunt super profesionişti.

-Un pronostic pentru PSV-CFR Cluj?
-Mi-e foarte greu să vorbesc despre un meci în care se întâlneşte o echipă din ţara mea cu un club care mi-a oferit atât de multe. Aş vrea să se califice amândouă. Urmăresc şi eu din când în când ce se întâmplă în România, dar nu poţi să vezi nimic spectaculos acolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite