Escude: "Nu va fi sfârşitul dacă pierdem cu România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Escude: "Nu va fi sfârşitul dacă pierdem cu România"
Escude: "Nu va fi sfârşitul dacă pierdem cu România"

Julien Escude, de la FC Sevilla, este de părere că vicecampioana mondială va păstra şanse de calificare la turneul final din Africa de Sud chiar şi în cazul în care va pierde meciul cu România, programat sâmbătă, pe Stade de France, în Grupa a 7-a preliminară.

"În cazul unui rezultat negativ în partida de sâmbătă, lucrurile se vor complica pentru noi, dar nu va fi sfârşitul. Este important să întrăm rapid în joc, să ne impunem stilul şi să marcăm. Când am evoluat pe terenul lor, am fost conduşi cu 2-0 încă din starul întâlnirii, dar am avut tăria necesară pentru a reveni", a spus Escude.

Lassana Diarra: "Sper să facem două meciuri mari, începând cu România. Dar nu vom muri la finalul acestor partide, chiar dacă sunt importante. Sunt două jocuri decisive, dar calificarea se joacă de mult timp. Acum dăm piept cu două contracandidate. Sperăm ca totul să iasă bine. România formează un bloc compact, atletic, este o echipă bună. Dar și Franța este o echipă foarte bună. Dacă marcăm un gol mai mult decât adversarul, e foarte bine. Meciurile mari, internaționale, sunt decise de un gol în plus, maxim două".

Abou Diaby: "Lumea se plânge că echipa Franței nu joacă spectaculos, dar toți cei care intrăm în teren vrem să câștigăm fiecare meci. Până la urmă, tot ce contează e rezultatul. Și maniera e importantă, dar cel mai important lucru este să învingem și să ne calificăm. Noi și suporterii trebuie să mergem în aceeași direcție, să fim alături pentru calificarea la CM, avem nevoie de sprijinul publicului în meciul cu România".

Din cei 23 de jucători din lotul Franței, doar 20 s-au antrenat marți seară la Clairefontaine. Gourcuff, Gallas și Alou Diarra s-au pregătit separat, dar vor fi apți pentru jocul cu România.

Jucătorii au fost împărțiți în două echipe: Escude, Evra, Abidal, L. Diarra, Malouda, Henry, Benzema, Gignac de o parte, Sagna, Squillaci, Clichy, Fanni, Diaby, Toulalan, Ribery, Anelka, Remy în cealaltă. Portarii au lucrat separat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite