FOTBAL: Zenga: "Nu mai vreau să transfer niciun fotbalist din România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei şi al lui Dinamo, Walter Zenga a declarat pentru sport.ro că se bucură pentru succesul lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni şi că îi pare rău doar de Borcea, nu şi de Mircea Rednic.

Actualul tehnician al echipei italiene Palermo s-a declarat bucuros pentru performanţa Unirii Urziceni - noua campioană a României - şi spune că acest lucru dă bine pentru imaginea României. "Sunt feiricit pentru Dan Petrescu, pentru Meme Stoica, dar mai ales pentru ce a făcut Unirea Urziceni în utlimii ani. Este o imagine foarte frumoasă pentru România, pentru că în acest fel s-a arătat că o echipă bine organizată şi muncitoare poate obţine rezultate mari", a mai spus italianul, adăugând că singura echipă de care i-a părut rău este chiar ultimul club român antrenat de el - Dinamo: "Mi-a părut rău de Dinamo pentru Cristi Borcea, pentru că el pune suflet mult în echipă, dar Rednic nu mă interesează. Mă interesează ce face Răzvan Lucescu la naţională şi Dan Petrescu la Unirea, restul nu mă interesează".

"Massimo Pedrazzini vine la Palermo"

Zenga a confirmat şi cooptarea fostului secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, în staff-ul tehnic al celor de la Palermo şi a mai spus că nu va mai aduce la echipă români, din motive numai de el ştiute... "E adevărat, Massimo vine cu mine în Italia, pentru că am nevoie de oameni apropiaţi în staff-ul de muncă. Nu mai aduc niciun fotbalist din România, cu tot respectul pentru români, dar nu mai vreau, nu!", a conchis tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite