Bonetti: "Îmi place în România şi aş fi dispus să antrenez şi alte echipe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonetti: "Îmi place în România şi aş fi dispus să antrenez şi alte echipe"
Bonetti: "Îmi place în România şi aş fi dispus să antrenez şi alte echipe"

Italianul Dario Bonetti a revenit la sentimente mai bune faţă de România, după ce a fost dat afară pe uşa din dos de la Dinamo. El susţine că este dispus să antreneze şi alte echipe în afară de Dinamo.

"România este o ţară foarte frumoasă şi cu un fotbal foarte bun. A dat posibilitatea mai multor antrenori italieni să se afirme în campionatul intern. Contre între patroni şi antrenori există întotdeauna, însă eu am trăit şi zile frumoase în România", ne-a spus Dario Bonetti, cel care a obţinut nişte rezultate magnifice în această toamnă, câştigănd respectul suporterilor dinamovişti, după victoriile de la Liberec, din Ghencea, Graz şi cu Unirea Urziceni.

Nicolae Badea: "M-am înţeles verbal cu Bonetti asupra rezilierii contractului"

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, că a ajuns la o înţelegere verbală cu fostul tehnician al roş-albilor, Dario Bonetti, pentru rezilierea contractului şi urmează ca despărţirea să fie oficializată în scurt timp.

"Verbal, am rezolvat problema rezilierii contractului, mai rămâne ca totul să fie pus pe hârtie. Nu au fost probleme din partea niciuneia dintre părţi. Există regretul şi de o parte, şi de alta a unor treburi începute cu entuziasm şi care au fost întrerupte în timpul unui proces care ar fi putut avea rezultate bune. Important e să avem linişte acum la echipă", a spus Badea, la finalul unei noi runde de negocieri cu Bonetti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite