Roman vine doar la pachet cu „Vamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roman vine doar  la pachet cu „Vamă“
Roman vine doar la pachet cu „Vamă“

Mijlocaşul care l-a impresionat pe Gigi Becali le-a mărturisit apropiaţilor că ar veni la Steaua, însă însoţit de actualul preşedinte al Braşovului, Dinu Gheorghe. „Mi-a plăcut acest Roman în meciul cu Franţa. La iarnă voi face tot posibilul să-l transfer la Steaua“, a spus Gigi Becali după întâlnirea de la Paris.

Latifundiarul din Pipera este dispus să le facă celor de la FC Braşov o ofertă de circa un milion de euro pentru Mihai Roman, care ar urma să fie deţinut în coproprietate de cele două cluburi. Mjlocaşul în vârstă de 25 de ani le-a mărturisit apropiaţilor că ar fi încântat să ajungă în Ghencea, însă nu ar vrea să facă acest pas decât împreună cu preşedintele „stegarilor”, Dinu Gheorghe.

Se teme de Gigi Becali

„Să joc la Steaua ar fi un vis frumos pentru mine, dar n-aş veni decât împreună cu domnul Dinu, de care sunt foarte ataşat. El m-a adus de la Suceava la Braşov”, s-a confesat Roman. Un alt motiv pentru care fotbalistul ar ezita să vină singur la Bucureşti este acela că el se teme de Gigi Becali, cunoscut pentru felul violent în care îşi atacă jucătorii. De aceea, Roman simte nevoia de a avea un protector, rol ce poate fi îndeplinit de „Vamă”.

În aceste condiţii, rămâne de văzut dacă Gigi Becali îl va coopta pe Dinu Gheorghe în conducerea clubului de dragul lui Roman. „Vamă” a fost dorit de finanţatorul roş-albaştrilor în vară, însă părţile n-au ajuns la un acord. Mai mult, după remiza României la Paris între Gigi Becali şi Dinu Gheorghe a izbucnit un mic conflict. Motivul? Preşedintele braşovenilor l-a criticat pe latifundiar pentru criticile aduse de stelist la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu. Puţini ştiu că Roman ar fi putut ajunge la Steaua şi înaintea sezonului actual.

Dinu Gheorghe îi promisese lui Gigi Becali că nu va veni cu mâna goală în Ghencea, în cazul în care s-ar fi hotărât să accepte oferta latifundiarului. În afara lui Mihai Roman, „Vamă” l-ar fi adus cu el şi pe atacantul Sburlea. 

Dorit şi de Timişoara, şi de Dinamo

Steaua nu este singura formaţie care a pus ochii pe Roman. Borcea ar vrea să-l aducă pe mijlocaş la Dinamo, iar FC Timişoara a făcut o ofertă concretă acum două săptămâni. Iancu a trimis un fax la Braşov, anunţând că este dispus să plătească un milion de euro, în două rate, însă a fost refuzat. “Dacă Steaua a plătit 1,8 milioane de euro pentru jumătate din Tănase, mi se pare că e foarte puţin ca Roman să coste doar un milion”, a explicat „Vamă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite