FOTBAL: Ioan Neculaie: "Nu sunt dispus să-l vând pe Roman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ioan Neculaie: "Nu sunt dispus să-l vând pe Roman"
FOTBAL: Ioan Neculaie: "Nu sunt dispus să-l vând pe Roman"

Ioan Neculaei, patronul clubului  FC Braşov, a declarat, astăzi, că nu se pune problema ca Mihai Roman sau vreunul dintre jucătorii grupării de sub Tâmpa să fie vânduţi unei echipe româneşti sau din străinătate până la finalul sezonului 2009-2010 al Ligii I.

"Braşovul nu este dispusă să-l vândă pe Roman la Steaua şi să renunţe astfel la jucător. Sub nicio formă nu se va întâmpla aşa ceva, pentru că Roman face parte din proiectul echipei din acest sezon şi nu se pune problema vânzării lui. Nu s-a purtat nicio negociere cu Steaua, eu sunt singurul care poate da verdictul, vorbe aruncate vor fi multe, dar eu sunt finanţatorul. Nu am fixat niciun preţ pentru Roman, pentru că nu este de vânzare", a spus Ioan Neculaie pentru NewsIn.

Reacţia patronului braşovenilor vine după ce Gigi Becali a declarat că vrea să-l transfere pe Mihai Roman la Steaua, datorită evoluţiei bune pe care mijlocaşul a avut-o în cele 30 de minute pe care le-a bifat în meciul Franţa-România, din prelimnariile CM 2010.

Neculaie a ţinut să arate că locul I pe care îl ocupă FC Braşov în clasamentul Ligii I îl determină să nu transfere niciun jucător: "Nu vindem nimic, nici pe Roman, nici pe altcineva. Nu ştiţi pe ce loc suntem? Nouă nu ne trebuie aceşti fotbalişti? Echipele interesate de băieţii noştri să-şi pună pofta în cui şi să cumpere jucători de la alte formaţii".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite