AS Roma, cu gândul la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Italiei, AS Roma, a învins cu 3-1 pe terenul lui Girondins Bordeaux în cadrul grupei A a Ligii Campionilor. După înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, romanii şi-au

Vicecampioana Italiei, AS Roma, a învins cu 3-1 pe terenul lui Girondins Bordeaux în cadrul grupei A a Ligii Campionilor.

După înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, romanii şi-au recuperat punctele în Franţa la capătul unui meci în care au demonstrat că au depăşit forma slabă din acest început de sezon. Gazdele au deschis scorul în minutul 19 prin Gourcuff. Romanii au pus stăpânire pe meci şi au întors jocul prin golul lui Mirko Vucinici (64) şi „dubla” brazilianului Baptista din minutele 71 şi 83.

Misiunea italienilor a fost uşurată şi de eliminarea fundaşului lui Bordeaux, Carlos Henrique, în minutul 36. În ciuda succesului, antrenorul Romei, Luciano Spaletti, tot la CFR Cluj se gândeşte: „Vreau să subliniez că CFR Cluj a remizat cu Chelsea şi este o adevărată echipă din toate punctele de vedere. Acum nu ne rămâne decât să sperăm la un rezultat bun când mergem în România”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite