Roberto Carlos, ovaţionat de 6.000 de fani brazilieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Carlos, bucuros că s-a întors acasă
Roberto Carlos, bucuros că s-a întors acasă

Conducătorii de la Corinthians au pregătit cu mare fast prezentarea lui Roberto Carlos. 6.000 de fani brazilieni l-au ovaţionat pe fundaş, care a spus că se bucură pentru revenirea acasă. În doar câteva ore s-au vândut 3.000 de păpuşi cu chipul lui Carlos, dar şi 2.000 de tricouri.

Fostul jucător al Realului din Madrid, dar care în ultimele sezoane a evoluat pentru turcii de la Fenerbahce, Roberto Carlos, a fost prezentat azi în faţa suporterilor noii sale echipe, Corinthians. 6.000 de fani au fost prezenţi la eveniment. Fundaşul naţionalei Braziliei a zâmbit pe toată durata festivităţii, şi-a încântat fanii cu câteva giumbuşlucuri cu mingea în stilu-i personal, dar şi prin declaraţiile făcute. „Am jucat la Real Madrid, dar şi la alte echipe cu nume, am fost prin multe locuri, de aceea spus că nicăieri nu este mai bine ca acasă. Mă bucur că m-am întors, mai ales că aici la Corinthians mă simt minunat”, a spus Carlos, în ovaţiile spectatorilor.

Conducătoriii clubului brazilian au pregătit cu minuţiozitate acest eveniment. Au scos păpuşile Roberto Carlos, au imprimit tricouri cu chipul jucătorului, dar şi alte surprize. Într-un timp record, de doar două ore, 3.000 de păpuşi şi 2.000 de tricouri s-au vândut ca pâinea caldă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite