FOTBAL: Robert Tufişi revine în poartă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Robert Tufişi revine în poartă!
FOTBAL: Robert Tufişi revine în poartă!

La 33 de ani împliniţi, antrenorul cu portarii de la CSM Rm. Vâlcea, Robert Tufişi, va fi titular în meciul de sâmbătă de la Deva, contra celor de la Mureşul.

Titularizarea lui Tufişi este singura soluţie viabilă, după ce toţi cei trei portrari din lotul CSM-ului, Perianu, Rusandu şi Brănescu sunt indisponibili. "Am 33 de ani, nu mă gândeam că voi mai fi nevoit să intru în poartă la un meci oficial, mai ales că la echipă sunt portari valoroşi. Dar, cum situaţia portarilor este una delicată, nu puteam să refuz nici conducerea clubului şi nici pe Alin Artimon. Sper să nu dezamăgesc, am totuşi un an de când nu am mai apărat într-un joc oficial, de când evoluam la Cisnădie. Echipa e pe val, dar era normal să apară şi rezultatele, pentru că se munceşte mult la echipă", a declarat pentru liga2 Tufişi, care a apărat ultima oară în sezonul precedent, la CS Cisnădie (Liga a III-a).

Portarul are însă în palmares numeroase meciuri de Liga I, la echipe precum Farul Constanţa, CSM Reşiţa, Gloria Bistriţa şi UTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite