River Plate, aproape de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată Juan José López va juca barajul pentru rămânarea în prima ligă cu Belgrano, formaţie din provincia Cordoba.

Echipa River Plate, de 33 de ori câştigătoare a campionatului Argentinei, va trebui să dispute barajul pentru menţinerea în primul eşalon, după ce a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Lanus, în ultima etapă a Turneului Clausura.

"Milionarii" se află pe locul opt în clasament înainte de meciurile programate duminică, dar în Argentina retrogradarea depinde de media punctelor obţinute în ultimele trei sezoane. River Plate, aflată pentru prima dată în istorie într-o astfel de situaţie, a încheiat pe ultimul loc Turneul Apertura în 2008, iar apoi s-a clasat de două ori pe locul 13 (Apertura 2009, Clausura 2010).

River Plate va disputa un baraj în sistem tur-retur cu Belgrano, echipă din provincia Cordoba, pentru a se menţine în prima ligă, din care face parte de la înfiinţarea competiţiei, în 1931.

River Plate, echipă din Buenos Aires, a câştigat de 33 de ori campionatul Argentinei şi cinci trofee internaţionale, între care şi două Copa Libertadores (1986, 1996), echivalentul latino-american al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite