La 40 de ani, brazilianul Rivaldo a semnat un contract cu clubul angolez Kabuscorp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta glorie a fotbalului brazilian Rivaldo a semnat un contract pe un an cu clubul Kabuscorp Sport Clube do Palanca, din prima ligă angoleză, a anunţat, sâmbătă, conducerea grupării, informează AFP.

Fostul internaţional brazilian, campion mondial în 2002, a părăsit la începutul lunii decembrie echipa FC Sao Paulo, însă a exclus atunci ideea de a se retrage. La 40 de ani, el va fi cap de afiş în campionatul Angolei, ţară care suferă de plecarea în Europa a celor mai buni săi jucători. Rivaldo a declarat că a contat foarte mult în decizia sa faptul că în Angola, fostă colonie a Portugaliei, se vorbeşte limba portugheză.

Globe-trotter a balonului rotund, Rivaldo a jucat de-a lungul carierei atât în Brazilia cât şi în Spania (Deportivo La Coruna, FC Barcelona), Italia (AC Milan), Grecia (Olympiakos, AEK Atena) şi Uzbekistan (Bunyodkor). Perioada sa de glorie a fost 1997-2003, când a câştigat Balonul de Aur şi titlul de cel mai bun jucător din lume al anului (1999), de două ori campionatul Spaniei (1998, 1999), Cupa Spaniei (1998), Cupa Italiei şi Liga Campionilor (2003).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite