Rio Ferdinand nu a fost inclus în lotul lui United pentru meciul cu Benfica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rio Ferdinand
Rio Ferdinand

Fundaşul formaţiei Manchester United, Rio Ferdinand, nu a fost convocat în lotul pentru meciul cu Benfica Lisabona, de mâine, din grupa C a Ligii Campionilor. Internaţionalul englez revenise în competiţie, sâmbătă, la meciul cu Bolton Wanderers din Premier League, după ce a lipsit la începutul sezonului din cauza unei accidentări la ischiojambieri.

Manchester United se va deplasa pe "Estadio da Luz" pentru duelul cu Benfica, un meci de care Sir Alex Ferguson se teme, mai ales că-i lipsesc mai mulţi fotbalişti. Rio Ferdinand, Nemanja Vidici, Cleverley, Danny Welbeck şi Rafael au fost lăsaţi acasă, fiind accidentaţi. "Pentru noi, primul meci din grupe a fost tot timpul cel mai greu. Am văzut câteva partide ale celor de la Benfica şi trebuie să spun că este o formaţie excelentă. Cel mai greu îmi va fi să aleg jucătorii din linia de mijloc, pentru că acolo se va duce lupta", a spus Ferguson.

Dar, vorbele bătrânului scoţian sunt contrazise de statistică. Nu au mai pierdut un meci, în deplasare, în Liga Campionilor de 18 luni. Mai mult, echipa sa a jucat a jucat în trei din ultimele patru finale ale celei mai importante competiţii fotbalsitice la nivel de club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite