Rio Ferdinand vrea iar banderola de căpitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anglia va întâlni mâine pe Wembley reprezentativa Muntenegru în Preliminariile CE 2012, într-un meci care poate inversa ierarhia Grupei G.

Englezii par mai interesaţi de împărţirea banderolei de căpitan, decât de meciul cu Muntenegru. Refăcut după accidentarea urâtă care l-a făcut să rateze Mondialul african, Rio Ferdinand a avut deja mai multe runde discuţii cu Fabio Capello pentru a prelua iar banderola de la Steven Gerrard, al treilea căpitan al echipei după Terry şi Ferdinand. Răspunsul lui Capello a venit însă ferm: "Ferdinand trebuie să fie în cea mai bună formă pentru a purta banderola. Până la urmă la el va ajunge", a spus italianul care nu a anunţat ce decizie va lua în privinţa stabilirii căpitanului de echipă pentru jocul cu Muntenegru.

Surpriza Grupei G, Muntenegru a început perfect această campanie de calificare, învingând identic (1-0) Ţara Galilor, Bulgaria şi Elveţia. Echipa lui Zlatko Kranjčar este în acest moment prima în grupa G, iar meciul de la Londra cu Anglia devine decisiv pentru stabilirea ocupantei primului loc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite