Ricardo Carvalho suspendat un an din naţionala Portugaliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo Carvalho
Ricardo Carvalho

Fundaşul portughez Ricardo Carvalho, care a plecat din echipa Portugaliei la 31 august, înainte de meciul cu Cipru, din preliminariile Euro-2012, va fi suspendat un an din selecţionată, a anunţat federaţia locală (FPF).

"Conducerea FPF a decis să-l ţină pe Ricardo Carvalho departe de echipă timp de un an şi să nu-i aloce primele în cazul calificării la turneul final al Euro 2012", a anunţat forul citat într-un comunicat pe site-ul oficial.

Ricardo Carvalho a plecat de la echipă, fără nicio explicaţie, la 31 august. Apoi, jucătorul a anunţat că se retrage din naţională, după ce, în opinia lui, a fost "rănit în orgoliu".Conform presei sportive, Carvalho a părăsit echipa deoarece a fost vexat că nu a fost titular la meciul cu Cipru, câştigat de Portugalia cu scorul de 4-0.

Acest episod a dus la un schimb de replici violent între jucător şi selecţionerul Paulo Bento. Bento l-a acuzat că a "dezertat", în timp ce Carvalho l-a numit pe tehnician "mercenar", afirmând că "cel care nu merge la război din dragoste este un mercenar".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite