Ribery, singura stea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Talentatul mijlocaş al echipei conduse de selecţionerul Raymond Domenech a reuşit să impresioneze prin jocul prestat în partida amicală cu echipa naţională a Columbiei Franţa a jucat

Talentatul mijlocaş al echipei conduse de selecţionerul Raymond Domenech a reuşit să impresioneze prin jocul prestat în partida amicală cu echipa naţională a Columbiei

Franţa a jucat şters şi a câştigat cu 1-0 ultimul test de pregătire înaintea partidei de debut de la Euro, de pe 9 iunie, contra României.

Selecţionerul francez Raymond Domenech a folosit contra Columbiei o echipă care are şanse mari să fie pe teren şi cu România: Coupet - Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal - Makelele, Toulalan, Ribery, Malouda - Benzema şi Henry, iar pe parcurs au mai intrat Lassana Diarra, Nasri şi Anelka. Singura absenţă de marcă a fost Patrick Vieira, care nu este încă recuperat după o accidentare.

"Vom fi pregătiţi contra României"

Selecţionata din Hexagon a jucat modest şi a înscris singurul gol al meciului în minutul 25, când Ribery a marcat din penalty. Cotidianul "Le Parisien" a considerat victoria francezilor drept: "un mic succes care redă moralul <> . Acum Franţa poate trece la lucruri serioase", cu trimitere la meciul cu tricolorii de peste patru zile.

Francezii sunt optimişti în vederea turneului final. Selecţionerul Domenech a declarat că nu l-au interesat rezultatele în meciurile de pregătire. "Vom fi în cea mai bună formă pe 9 iunie, contra României. Nu am vrut să impresionăm în acest meci, ci am vrut să-mi clarific unele incertitudini", a precizat selecţionerul.

Singurul jucător francez care a tras un semnal de alarmă a fost veteranul Thuram, care speră totuşi la evoluţii mai bune: "Nu jucăm deloc bine. Dar cine ştie, mereu când am avut probleme în amicale am jucat bine la turneele finale".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite