Ribery: "M-am culcat cu Zahia împreună cu un amic de-al meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul francez „Le Parisien" a făcut rost de procesul verbal de la audierea lui Franck Ribery în cazul de pedofilie cu prostituata marocană Zahia Dehar, iar dezvăluirile sunt incendiare.

Ribery a recunoscut că a făcut sex cu Zahia şi cu o prietenă de-a fetei, împreună cu un amic pe nume Kamel A., într-o cameră de hotel din München. "Kamel şi cu mine am făcut sex cu ambele fete. Apoi am plecat acasă şi le-am lăsat 100 €, să aibă de mâncare şi pentru ieşit a doua zi", a declarat Ribery, care a negat că i-ar fi plătit Zahiei 700 €, cum pretinde aceasta, şi că nu ştia că este prostituată şi nici minoră.

„Am crezut că au făcut sex cu mine pentru cine sunt, pentru că am bani şi pentru că au vrut să se simtă bine. Dacă ştiam că e şi minoră, nu mă băgam în aşa ceva", a adăugat jucătorul lui Bayern. Întrebat de ce le-a dat doar 100€, Ribery a răspuns: „M-a costat 2000 € să le aduc la München, a fost şi-aşa prea mult". Tot francezul a dezvăluit că a plătit pentru aventură doar numerar, pentru ca soţia lui să nu observe tranzacţiile pe cont.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi în acest caz, Ribery şi Benzema, care neagă orice legătură cu Zahia, riscă o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi amendă de 45.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite