Ribery, ce nebunie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai rău de atât nu se poate! În plin scandal sexual cu prostituate minore, Franck Ribery a cedat nervos chiar sub ochii soţiei sale, în cel mai important moment al lui Bayern München din ultimii ani, semifinalele Ligii.

Minutul 37 al întâlnirii cu Olympique Lyon a adus eliminarea directă a francezului, după o intrare criminală la Lisandro Lopez, argentinianul scăpând ca prin minune de o fractură deschisă. Practic, Ribery a terminat-o cu Liga Campionilor în acest sezon.

Nu şi Bayern, care a primit un ajutor nesperat chiar din partea unui adversar, lyonezul Toulalan încasând două „galbene" în trei minute! 10 la 10, spaţiile s-au deschis, iar „vulpoiul" Robben a servit o nouă porţie din „specialitatea casei", şutul de la distanţă din alergare, păcălindu-l pe portarul francez Lloris.

Un 1-0 care şterge „nebunia" lui Ribery, cel puţin până la returul de marţi, 27 aprilie, de la Lyon.

1-0

Bayern München: Butt - Lahm, Van Buyten, Demichelis, Contento - Robben (85 Altintop), Schweinsteiger, Pranjici (63 Gomez), Ribery - Müller, Olici (46 Timoşciuk). 
Antrenor: Louis Van Gaal

Ol. Lyon: Lloris - Reveillere, Cris, Toulalan, Cissokho - Gonalons, Källström - Ederson (70 Bastos), Pjanici (56 Makoun), Delgado (79 Govou) - Lisandro.

Antrenor: Claude Puel

Gol: Robben 69

Eliminaţi: Ribery 37 / Toulalan 54

Stadion "Fusbal Arena": 65.000

Arbitru: Roberto Rosetti (Italia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite