FOTBAL: Ribery, prea scump pentru Real Madrid - 100 de milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al clubului Real Madrid, Jorge Valdano, a afirmat în această dimineaţă că echipa sa nu a ajuns la un acord pentru transferul lui Villa, în timp ce Bayern Munchen cere o sumă prea mare pentru transferul lui Franck Ribery, relatează Reuters. Madrilenii au pus ochii pe atacantul Karim Benzema de la Olympique Lyon.

"Am fost în discuţii cu Villa în ultima săptămână, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Totul părea că este bine la început, dar în cele din urmă tranzacţia a căzut. Dacă tot nu vom rezolva problema, mai avem două sau trei alternative", a spus Valdano într-un interviu pentru un post spaniol de radio.

El a explicat şi care este situaţia privind achiziţionarea francezului Ribery, pentru care Bayern solicită aproape 100 de milioane de euro: "Nu vor să-l vândă, iar acesta este motivul pentru care ne-au cerut o sumă astronomică". Oficialul lui Real a adăugat că şi Karim Benzema ar putea să ajungă la Real Madrid, dar cluburile au destul timp să negocieze până la finalul perioadei de transferuri.

Suma cerută pentru Ribery nu este departe de cele 94 de milioane de euro pe care Real Madrid le-a plătit lui Manchester United în schimbul lui Cristiano Ronaldo. Până acum, în această vară, madrilenii au cheltuit 159 de milioane de euro pentru transferurile lui Kaka şi Ronaldo.

Valdano a mai spus că formaţia spaniolă îşi propune să achiziţioneze, pe lângă Kaka şi Cristiano Ronaldo, alţi patru sau cinci fotbalişti, dar acest lucru se poate întâmpla numai în cazul în care Real vinde unii jucători din lot. "Există oferte interesante pentru anumiţi fotbalişti, dar mulţi dintre ei nu vor să plece", a spus acesta.

Olandezii Arjen Robben şi Wesley Sneijder sunt doriţi de mai multe echipe, dar gruparea din Primera Division nu este mulţumită de ofertele primite.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite