Revoluţie în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, susţine că remiza de aseară cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, a fost influenţată de scandările spectatorilor, care l-au contestat dur pe toată durata jocului. „Voi face o plângere penală împotriva celor care m-au contestat, pentru că au jignit societatea privată pe care o conduc“, a răbufnit latifundiarul din Pipera.

Ultraşii Stelei s-au ţinut de cuvânt şi au continuat războiul cu patronul Gigi Becali, la primul meci cu public jucat pe arena din Ghencea de la cel cu Dinamo, scor 0-1, din 30 august.

Becali a fost luat în colimator încă din primul minut, fiind înjurat copios de întreg stadionul, mai puţin de fanii de la tribuna a II-a.
„Gigi Becali, eşti o mizerie” şi „Du-te la oi, vinde clubul!” au fost mesajele galeriei.

De apostrofările spectatorilor nu au scăpat nici preşedintele Argăseală şi nici antrenorul Stoichiţă, căruia fanii de la Peluza Sud, care la acest meci au luat loc la tribuna I, i-au cerut demisia, scandând: „Eşti sclavul lui Becali!”. În schimb, suporterii i-au aclamat pe Hagi, Bergodi şi Lăcătuş.

Becali a reacţionat în stilu-i caracteristic, făcân­du-le cu mâna celor care l-au contestat. A răbufnit însă la final. „A fost o junglă! E clar că jucătorii au fost afectaţi de scandările huliganilor. Nici Real Madrid nu poate să joace cu aşa vagabonzi. Toja de ce credeţi că a dat autogol? După ce mi-au făcut, nu mai vând Steaua nici pentru 70 de miliarde de euro”, a tunat patronul roş-albaştrilor.

Răngi şi bolovani sub scaune

În altă ordine de idei, angajaţii firmei de pază BGS au avut surpriza să găsească mai multe pietre şi răngi ascunse sub scaunele de la peluze.

În mod cert, acestea fuseseră plasate acolo de câteva zile, întrucât ieri fiecare spectator, fie el ziarist sau simplu microbist, a trebuit să treacă prin trei filtre de securitate la intrarea în arenă.

„Bunicul“ Petre Marin i-a salvat pe stelişti

Pe teren, lucrurile n-au fost deloc atât de spectaculoase. Juan Toja a deschis scorul, cu o lovitură de cap foarte bine plasată, doar că mijlocaşul columbian a încurcat porţile şi l-a învins pe Zapata.

Petre Marin a egalat din penalty, acesta fiind primul gol marcat de fundaşul de 36 de ani în Liga I după doi ani.

Bănel Nicoliţă şi Petre Marin s-au accidentat

Roş-albaştrii nu au putut conta aseară pe serviciile mijlocaşului Bănel Nicoliţă, care s-a resimţit în urma duelului cu Twente Enschede, din Liga Europa.

„Bănel are un edem. Nu este ceva grav, însă dacă ar fi jucat acum, ar fi riscat să se accidenteze serios“, a explicat preşedintele Valeriu Argăseală.

De asemenea, veteranul Petre Marin s-a accidentat şi el în minutul 40 al meciului cu Bistriţa, fiind înlocuit cu stoperul Eugen Baciu. Întrucât roş-albaştrii nu aveau niciun fundaş lateral de meserie pe banca de rezerve, în locul lui Marin a evoluat Rada.

1 - 1

Steaua: Zapata – Ninu (73 Grzelak), Ghionea, I. Rada, P. Marin (40 E. Baciu) – Szekely, Bicfalvi, Toja (62 A. Ionescu), Surdu – B. Stancu, Kapetanos.


Antrenor:  Mihai Stoichiţă.

Gloria: Albuţ – Homei, A. Rus, V. Năstase, D. Sânmărtean – Iodi – L. Sânmărtean, Hora (C. Petre 86), Coroian (Achim 60), Băjenaru (Keita 82) – Borbely.

Antrenor:  Florin Halagian.

Goluri: P. Marin 28 (penalty) / Toja 18 (autogol)

Stadionul „Steaua“: 5.000

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite