Doar o părere...: Revolta amărâţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar  o părere...: Revolta amărâţilor
Doar o părere...: Revolta amărâţilor

După ce în prima etapă pierduseră in corpore, nou-promovatele s-au reabilitat peste numai o săptămână. În fruntea listei, Curtea de Argeş, care a îngenuncheat-o pe Dinamo chiar în Groapa ei, acompaniată de fluierul lui Teo Crăciunescu, un arbitru sever, dar cinstit până în măduva oaselor.

Aportul antrenorului Fane Stoica pare evident. Îl ştiam drept o extremă explozivă şi un tehnician agitat la startul carierei. Acum, de când s-a dotat cu ochelari, stă în banca lui, cumpănind aplicat şi sobru evenimentele din teren. Indispune fragilitatea granzilor.

Rapid e vulnerabilă. Copos nu-şi iubeşte echipa. Adoră doar afacerile şi profitul în veşmânt vişiniu. Zgârcenia sa proverbială şubrezeşte clubul.

CFR Cluj a trecut cu bine testul din Ghencea. Mi se pare echipa cea mai fortificată dintre toate competitoarele. Rece ca un om de zăpadă şi chivernisit ca un precupeţ, Paszkany a făcut investiţii lucrative, burduşindu-şi lotul cu stranieri dotaţi. Mercenarii săi au încolţit-o pe Steaua chiar în Ghencea, sub privirea nedumerită a europarlamentarului cu traistă din fir de aur.

Dar Craiova? Mititelu îşi merită numele. Silvică Lung limitează scorul, dar nu poate înscrie. Despre fraţii Costea se vorbeşte la perfectul simplu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite