Reţeta succesului: superprime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamoviştii au promisă suma de 100.000 de euro în caz de victorie cu Unirea Urziceni, la fel cum au avut înaintea meciurilor cu Steaua (1-1) şi cu FC Timişoara (3-0) Dinamoviştii, deşi au

Dinamoviştii au promisă suma de 100.000 de euro în caz de victorie cu Unirea Urziceni, la fel cum au avut înaintea meciurilor cu Steaua (1-1) şi cu FC Timişoara (3-0) Dinamoviştii, deşi au blocate primele până la finalul turului, din cauza eliminării din Cupa UEFA, vor încasa, dacă vor obţine cele trei puncte cu Unirea Urziceni, suma de 100.000 de euro.

Reţeta a mai fost folosită la meciurile cu Steaua şi cu FC Timişoara. După marele derby au încasat jumătate din sumă, iar după partida de pe malul Begăi banii s-au împărţit în avionul cu care s-au întors la Bucureşti.

Ambiţia “câinilor” e cu atât mai mare, cu cât până acum, în cele patru partide disputate între cele două echipe, „roş-albii“ nu au reuşit să câştige niciodată. S-au înregistrat trei rezultate de egalitate (o dată 0-0 şi de două ori 1-1), iar o dată au învins ialomiţenii cu 2-1 chiar pe terenul din şoseaua Ştefan cel Mare.

Bucşaru, prietenul lui Gigi Becali

De partea cealaltă, elevii lui Dan Petrescu vor să continue tradiţia, iar, dacă vor câştiga, au şansa să urce din nou pe prima treaptă a clasamentului.

Nu este exclus ca în cazul unui succes să vină recompense fianciare şi din alte părţi, ştiut fiind faptul că patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, este foarte bun prieten cu cel al Stelei, Gigi Becali, iar o înfrângere a dinamoviştilor l-ar bucura foarte tare pe acesta din urmă.

Mihai Stoica a infirmat această variantă. “Nu este adevărat că vom primi bani de la Steaua. Noi nu jucăm pe bonusuri primite de la alţii”, a spus managerul general al Unirii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite