Respectaţi-vă suporterii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că fotbaliştii au venit la conferinţă cu 67 de minute întârziere, mulţi jurnalişti români au părăsit sala E clar: oficialii şi fotbaliştii români nu ştiu ce înseamnă

Pentru că fotbaliştii au venit la conferinţă cu 67 de minute întârziere, mulţi jurnalişti români au părăsit sala

E clar: oficialii şi fotbaliştii români nu ştiu ce înseamnă punctualitatea şi respectul faţă de media şi implicit faţă de milioanele de suporteri de pretutindeni.

Reprezentanţii echipei naţionale a României au arătat ieri că nu le pasă absolut deloc de fanii români. Trei dintre elevii lui Victor Piţurcă urmau să vorbească cu ziariştii pentru a transmite tuturor iubitorilor de fotbal din ţara noastră ultimele noutăţi din lotul "tricolorilor" şi gândurile lor înainte de debutul Campionatului European din Austria şi Elveţia.

Întâlnirea cu mass-media a fost anunţată iniţial pentru ora locală 13.00, însă "tricolorii" şi-au făcut apariţia cu o întârziere de mai bine de o oră.

Peste 60 de ziarişti, români, francezi, olandezi, elveţieni, englezi şi italieni, au fost nevoiţi să stea să-i aştepte pe fotbalişti.

Responsabilii cu mass‑media ridicau din umeri de fiecare dată când un jurnalist întreba ce se întâmplă, de ce nu apar jucătorii sau dacă se mai ţine conferinţa. Pentru presa din România, această întârziere nu a fost ceva neobişnuit, nefiind prima dată când "federalii" tratează fără respect mass-media.

Jurnaliştii străini au fost însă şocaţi de lipsa de punctualitate a românilor şi fiecare discuţie pe această temă se termina inevitabil cu precizări de genul: "La evenimentele organizate de naţionala Olandei nu vedem aşa ceva" sau "Donadoni (n.r. selecţionerul Italiei) nu ne-a făcut să-l aşteptăm nici două minute".

Televiziunile, în mare impas

Problema cea mai mare au avut-o cei care aşteptau să transmită în direct conferinţa jucătorilor, aceştia fiind nevoiţi să-i amâne pe cei din studiourile de la Bucureşti din 5 în 5 minute.

Când jucătorii au intrat în sală, o mare parte a jurnaliştilor români au părăsit încăperea, în semn de protest faţă de ceea ce au făcut jucătorii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite