Reprezentantul Thailandei în cadrul FIFA neagă acuzaţiile de corupţie la adresa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul Thailandei în cadrul FIFA, Worawi Makudi, a negat, luni, acuzaţiile de corupţie făcute la adresa sa de un responsabil britanic şi a promis că va depune plângere în justiţie pentru calomnie, informează AFP.

"Neg toate aceste acuzaţii. Sunt false", a spus Worawi Makudi într-o conferinţă de presă.

În urmă cu o săptămână, lordul David Triesman, fost preşedinte al Comitetului de candidatură a Angliei la organizarea Cupei Mondiale din 2018, a acuzat în faţa unei comisii britanice de anchetă mai mulţi membri ai FIFA, între care şi Worawi, de "comportament incorect şi lipsit de etică". Triesman a spus că Worawi Makudi ar fi solicitat o recompensă pentru drepturile de televizare la un meci amical între Anglia şi Thailanda, programat în 2011.

"Am angajat un cabinet englez de avocatură pentru a mă sfătui în privinţa drepturilor mele şi a tuturor căilor legale disponibile la tribunalele engleze împotriva lordului Triesman. Trebuie să mă lupt pentru a-mi proteja numele şi reputaţia", a afirmat Worawi.
Anglia, candidată la organizarea CM din 2018, a fost eliminată în primul tur al alegerilor, având doar două voturi, Rusia obţinând câştig de cauză. Pentru 2022, Qatarul a fost desemnat drept gazdă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite