Renunţă Fathi Taher la Rapid?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în Giuleşti a început telenovela Taher. Astfel, surse din cadrul clubului giuleştean au spus că omul de afaceri iordanian intenţionează să renunţe la acţiunile deţinute la Rapid. „Este

în Giuleşti a început telenovela Taher. Astfel, surse din cadrul clubului giuleştean au spus că omul de afaceri iordanian intenţionează să renunţe la acţiunile deţinute la Rapid. „Este posibil ca Fathi Taher să renunţe la Rapid.

 Situaţia nu este clară, se negociază. El discută aceste lucruri direct cu George Copos. Luni seară au fost anumite discuţii în cadrul Consiliului de Administraţie legate de investiţiile făcute în ultima perioadă şi de demisia membrilor CA, dar deocamdată nu este nimic sigur”, a explicat o sursă din club pentru Mediafax. Acţionarul George Copos nu s-a arătat prea îngrijorat de această perspectivă.

„Eu am spus că am luat o decizie definitivă şi irevocabilă de a ieşi din fotbal. Eu mi-am făcut datoria la Rapid. Domnul Taher poate să vândă acţiunile, poate să facă orice. Eu îl ajut să facă ce doreşte. Eu pot să vând acţiunile pe care le mai am, dar domnul Taher are prima opţiune. Dacă nu le vrea dânsul, atunci aş putea să le vând oricui”, a spus Copos.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite