Reina: „Nu sunt «cormoran» pe viaţă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liverpool l-a vândut iarna asta pe Fernando Torres la Chelsea şi ar putea rămâne şi fără portarul Pepe Reina, tot în favoarea unei mari rivale din Anglia.

Spaniolul de 28 de ani se află în atenţia lui Sir Alex Ferguson la Manchester United, care e gata să dea pe el 20 de milioane de euro, iar Reina nu ar spune nu unui transfer!

"Nu pot spune prea multe deoarece sunt sub contract cu Liverpool. Totuşi, trebuie să ştiţi că dragostea eternă pentru un club nu există. Să nu credeţi că îmi anunţ plecarea, am zis deseori că sunt fericit în Anglia şi mă simt bine la Liverpool. Cu toate acestea, nu aş putea vreodată să jur că voi fi «cormoran» toată viaţa. Nimeni nu îşi decide singur destinul, un jucător trebuie să dea totul pentru clubul la care activează dar nu poate să rămână toată cariera la o echipă. Cine declară dragoste eternă unei echipe cu siguranţă minte”, a spus Reina.

Reina a fost adus pe „Anfield” în 2005 de la Villareal, campionul mondial din Africa de Sud reuşind să apere de 297 de ori buturile lui Liverpool.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite