„Reghe“ bagă Steaua II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a mărturisit că nu ştie mare lucru despre adversarii de azi, dar cu toate acestea vrea să-şi menajeze câţiva dintre jucătorii de bază, în vederea derby-ului cu FC Vaslui (luni, ora 21.30 / Digi Sport).

Astfel, pe lângă suspendatul Tănase, din primul „11" vor mai lipsi golgheterii Rocha şi Rusescu, precum şi Latovlevici şi Pintilii. Tehnicianul ar vrea să-l menajeze şi pe Chiricheş, dar fundaşul i-a transmis lui Reghecampf că e pregătit să joace, dacă va fi nevoie de serviciile sale. Totuşi, e foarte probabil ca Martinovici şi Gardoş să alcătuiască, în această seară, cuplul de fundaşi centrali.

„Lumea e obişnuită ca Steaua să joace în fiecare an în grupele Ligii Europa. Sper ca anul ăsta să mergem mai departe, putem juca finala. Eu sunt foarte optimist. Avem echipă bună, jucători de mare calitate", a declarat Martinovici.

Adversara Stelei, Ekranas, e lider în campionatul din Lituania, având 17 victorii, şase egaluri şi o înfrângere după 24 de etape. Ekranas a fost trimisă în play-off-ul Ligii Europa după ce a fost zdrobită cu 11-0 de Anderlecht în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite