Refuzat de Dinamo, bun în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Esteban Vigo, antrenorul adus de Giovani Becali la Dinamo în 2005, e aproape promovat în Primera Division, cu Xerez. Esteban Vigo, fost antrenor la Dinamo timp de o lună, în urmă cu doi ani şi jumătate, este la un pas de a activa în Primera Division.

Privit cu ironie şi tratat cu dispreţ de oficialii câinilor, tehnicianul de 54 de ani de pe banca echipei Xerez se va duela cu nume grele din prima liga spaniolă, în timp ce înlocuitorii săi, Florin Marin şi Ion Marin, se zbat în mediocritate.

Un egal sâmbătă seară, acasă, cu Huesca, ar duce pe Xerez pentru prima oară în istorie pe scena Primerei Division. „Experienţele din România, indiferent că s-au numit Universitatea Craiova sau Dinamo, m-au ajutat enorm. E adevărat că în primul mandat am fost secundul lui Alesanco, dar am învăţat multe...

Aşa că nu-mi pare rău de nimic din România”, ne-a explicat Vigo, antrenor care nu a apucat să stea în niciun meci oficial pe banca dinamoviştilor.

„Când a plecat Giovani, am plecat şi eu. Era normal. Mai ţin legătura cu Marco Oneto (n.r. – preparatorul fizic de la Dinamo). Îmi pare rău, dar multe dintre eşecurile clubului vin de la instabilitatea conducerii”, crede senior Esteban.

Abel Moreno, cel mai bun

La Xerex evoluează şi Abel Moreno, fotbalist care a trecut prin curtea Stelei, dar nu a avut multe şanse de a evolua. „Din decembrie, de când a sosit la Xerex, face legea în teren“, a explicat Vigo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite