Rednic cheamă acţionarii în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic cheamă acţionarii  în instanţă
Rednic cheamă acţionarii în instanţă

Fostul antrenor al celor din „Ştefan cel Mare” mai are de primit 40.000 de euro de la Dinamo şi vrea să dea  acţionarii în judecată pentru că i-au stricat imaginea.

Mai citiţi şi:
Rednic şi-a reziliat contractul cu Dinamo

I-au forţat mâna lui Rednic
FOTBAL: Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo. Rednic a renunţat

Conducătorii dinamo­vişti au declarat că acordul cu Rednic a încetat, iar Bonetti este noul tehnician al echipei. Aceştia nu şi-au achitat însă datoria faţă de „Puriu”, el fiind neplătit de două luni, la fel ca jucătorii.

Antrenorul de 47 de ani a explicat atunci că în momentul în care va primi banii îi va dona unei case de copii. Însă, acum, pentru a-şi recupera restanţele financiare, a trecut la măsuri extreme. Puriul consideră că dincolo de datoria faţă de el, imaginea lui a fost grav afectată în urma declaraţiilor făcute de Vasile Turcu şi Cornel Dinu.

Au spus despre el că ia comisioane de la jucători

De altfel, primul a fost dat în judecată de Rednic şi „Mister” va primi şi el curând o citaţie acasă. Iniţial, Rednic nu a vrut să se reîntâlnească cu acţionarii la tribunal dar a aflat că unele persoane de la Dinamo au luat legătura cu mai multe cluburi din Belgia şi le-au comunicat celor de acolo să nu negocieze cu el preluarea postului de antrenor pentru că ia comisioane de la jucători!

Enervat de gestul dinamoviştilor, „Puriul” a luat legătura cu un avocat şi îi cheamă pe cei vinovaţi în instanţă pentru calomnie. „Nu am nimic cu echipa sau clubul Dinamo, eu i-am dat în judecată pe unii oameni de acolo care mi-au făcut rău”, ne-a declarat ieri Rednic.

Accepta înjumătăţirea salariului

Înainte de a pleca de la Dinamo, Rednic a avut o discuţie cu Nicolae Badea în care i-a comunicat că vrea să-şi ducă contractul la bun sfârşit, acord scadent în 2010. „Puriul” era de acord ca salariul să fie înjumătăţit pentru următorul sezon, adică 120.000 de euro pe an şi în cazul în care echipa realiza obiectivele impuse, atunci să primească o primă de 100.000 de euro.

Turcu: „Ce, am jucat eu, Borcea sau Badea?“

După ce fanii au afişat sâmbătă seară, pe tribuna oficială a stadionului Dinamo, bannere anticonducere, Vasile Turcu, unul dintre acţionarii vizaţi, a reacţionat.

„Am fost singurul om înjurat meci de meci, dar nu am luat niciodată decizii de unul singur. Eu am susţinut financiar acest club. Pentru eşecul din sezonul trecut e vinovat Rednic şi apoi jucătorii. Au jucat cumva domnii Badea sau Borcea? Sau eu? Oricum, nu mă deranjează mesajele fanilor dinamovişti”, spus Turcu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite