Rednic: "Îi vreau pe Bănel şi Surdu la Lankaran"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic pe banca azerilor de la Khazar
Mircea Rednic pe banca azerilor de la Khazar

După aproximativ şase ani, Bănel Nicoliţă este aproape de o despărţire de gruparea din Ghencea. Mircea Rednic îl doreşte foarte mult pe mijlocaşul Stelei în Azerbaijan şi va veni personal în România pentru a negocia transferul acestuia, scrie Prosport.

"Bănel mă sună zilnic, vorbim destul de des la telefon. Îl înţeleg, are şi el o vârstă, vrea să îşi asigure viitorul, e normal să vrea să se tranfere la Lankaran, mai ales că şi salariul va fi unul destul de bun. Dar, ştiţi şi voi cum sunt fotbaliştii, când le e rău, te sună, când le e bine, nu te mai bagă în seamă... Acum, lăsând gluma la o parte, Bănel este un caracter deosebit, cu care mi-ar plăcea să lucrez. Nu e vorba doar de el, ci şi de Surdu. Cu amândoi vorbesc la telefon foarte des, le-am spus să aştepte până în iarnă şi apoi o rezolvăm", a spus Rednic pentru ProSport.

Şi ca mutarea să se realizeze destul de rapid, Mircea Rednic va veni personal în România pe 17 noiembrie, când naţionala va disputa un amical cu Italia, iar campionatul va fi întrerupt. "O să vin în România peste vreo zece zile să discut despre aceste transferuri. Dacă patronul meu are bani? Păi altfel cum aş putea să mai discut despre un transfer al lui Nicoliţă... Sper să ne înţelegem cu Steaua", a mai spus Rednic pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite