Mircea Rednic, favorit să preia CFR-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic, favorit să preia CFR-ul
Mircea Rednic, favorit să preia CFR-ul

Eşecul din Europa League i-a făcut pe conducătorii din Gruia să ia o decizie capitală în privinţa băncii tehnice. Îl vor demite pe antrenorul Tony Conceicao, anunţul urmând a fi făcut în cursul zilelor următoare, în momentul în care ardelenii vor avea o variantă solidă pentru a-l înlocui pe portughez.

„Dacă nu vom ajunge în primăvara europeană, vom lua măsuri”, dezvăluia preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan. După eşecul de joi seara, contra Spartei Praga, ardelenii au pierdut aproape orice şansă de a continua în şaisprezecimile Ligii Europa.

Ruşii ar vrea să rămână

La câteva ore de la finalul jocului, patronul Paszkany şi preşedintele Mureşan au avut o discuţie lămuritoare referitoare la situaţia antrenorului. S-a decis schimarea lui Conceicao, fără a mai aştepta rezultatele din ultimele etape ale campionatului. Ardelenii au pus deja pe hârtie mai multe nume care ar putea să preia ştafeta de la tehnicianul portughez.

Antrenorul pe care clujenii şi-l doresc cel mai mult este fostul dinamovist Mircea Rednic (foto), în prezent la Alania. „Puriul” nu a spus nici da, nici nu, lăsând să se înţeleagă faptul că este dispus să vină la negocieri „Luni ajung  în ţară şi discutăm. Până atunci nu are rost să mă bag în tot felul de speculaţii. Nu m-au căutat cei de la Cluj, de fapt nu m-a sunat nimeni din România, pentru că, probabil, nu-mi ştiu numărărul de telefon din Rusia”, a comentat în stilul său carateristic Rednic.

Tehnicianul a recunoscut că ruşii i-au propus un nou contract, cu toate că a ratat obiectivul stabilit la începutul sezonului, promovarea în prima ligă: „Mi-a oferit prelungirea contractului cu un an şi cu o altă posibilitate de prelungire apoi. Le-am zis că mă voi gândi până la mijlocul lui decembrie şi le voi da un răspuns”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite