Mircea Rednic : „Sunt în negocieri cu Al-Ettifagh“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot răul spre bine! După ce nu a reuşit să câştige nimic cu Dinamo în sezonul abia încheiat, Mircea Rednic s-ar putea îndrepta către o echipă care-i oferă un salariu de 800.000 de euro, faţă de 250.000 cât câştiga în „Ştefan cel Mare”.

„Puriul” este curtat în aceste zile de saudiţii de la Al-Ettifagh, cu care a şi purtat o primă rundă de negocieri. Intermediar? Ioan Andone, fostul tehnician al echipei din Dammam. Ieri, Rednic a recunoscut discuţiile pentru ziarul „Asharq Al-Awsat”.

„Negociez cu preşedintele de la Al-Ettifagh. Mai întâi, tratativele s-au purtat prin intermediul lui Andone, dar acum am vorbit şi eu direct cu şeicul care conduce clubul. Dacă vom ajunge la o înţelegere, voi semna un contract pentru an sezon, dar nu mă grăbesc pentru că trebuie să-mi rezolv problemele în România. Vreau să mă întorc în Arabia Saudită, chiar dacă prima mea experienţă acolo, la Al Nasr, n-a fost una fericită. Atunci, am plecat după o partidă pierdută cu 6-1 în faţa celor de la Al-Shabab. Dar condiţiile erau altele. Erau multe restanţe financiare la echipă, iar jucătorii nu erau bine pregătiţi fizic”, a declarat „Puriul” pentru publicaţia saudită.

Mircea Rednic s-a aflat în weekend în Belgia, unde a petrecut puţin timp alături de familie. El urmează să revină în ţară, să încheie conturile cu Dinamo, iar dacă totul decurge conform planului, are şanse mari să ajungă la Al-Ettifagh.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite