Rednic vrea să schimbe Dinamo din temelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Puriul“ e tentat să accepte postul de manager general. Revenirea antrenorului de 47 de ani a fost discutată de acţionari la botezul băieţelului lui Badea. Ce părea sigur în urmă cu două zile nu mai este valabil astăzi. Formula „Pleacă Rednic, vine Sabău“ a luat o turnură de 180 de grade, devenind „A plecat Sabău, revine Rednic“.

„Puriul“ se poate întoarce chiar mai puternic la Dinamo. Cristi Borcea doreşte ca favoritul său să preia postul de manager general, care ar produce schimbări majore în rândul „câinilor“.

Citiţi şi:

Bud: "Sunt onorat că mă vor Steaua, Dinamo şi Rapid!"

Borcea: "Dacă Rednic nu va fi antrenorul echipei, mă retrag"
Vasile Turcu ameninta ca se retrage de la Dinamo
"Dinamo, lot nici de locul 5!"

Borcea va aproba lista plecărilor. Înainte de a părăsi România cu destinaţia Belgia, Rednic a avut o discuţie între patru ochi cu oficialii roş-albi, cărora le-a prezentat o listă cu jucătorii care n-ar mai trebui să continue în „Groapă“. Dacă vrea ca „Puriul“ să rămână, Borcea este obligat să accepte acel „inventar“, care-i cuprinde pe Tamaş, Mitea, Niculescu şi Zicu.

Ioan Becali se va implica mai mult. Fostul agent FIFA, cu o mare influenţă pe lângă jucătorii de la Dinamo, va controla activitatea tehnicianului. Becali se va asigura, în primul rând, că relaţia fotbalişti-Rednic va fi una acceptabilă. De asemenea, ex-impresarul nu mai vrea ca jucătorii pe care îi manageriază să mai fie excluşi din lot.

Semnează Ganea. Fostul atacant este un apropiat al antrenorului de 47 de ani şi este aşteptat cu braţele deschise să facă ordine printre petrecăreţii lui Dinamo. Oficial, Ionel Ganea va ocupa funcţia de director sportiv.

Rămâne şi Vlădoiu. După ce a anunţat că are de gând să iasă din lumea fotbalului în urma despărţirii de Rednic şi Dinamo, ultimele evenimente îl vor întoarce din drum pe fostul internaţio­nal. Vlădoiu va continua ca antrenor secund.

Tinerii vor fi la putere. Funcţia de manager general, care îi va acorda puteri depline lui Rednic, îi va permite „Puriului“ să urmărească mai des echipele secunde ale lui Dinamo, care, în ultima vreme, au fost neglijate. Tinerii jucători vor avea şansa să se afirme sub supravegherea lui Rednic.

Toate aceste lucruri au fost discutate de acţionari aseară, la Hotelul Howard Johnson, cu ocazia botezului celui de-al doilea băieţel al lui Nicolae Badea. Naşul micuţului de opt luni a fost Viorel Hrebenciuc.

300 de mii de euro ar putea fi noul salariu al lui Rednic, cu atribuţii sporite, de manager general.

Turcu s-a sucit: e prieten cu Rednic

image

Relaţia dintre Vasile Turcu (foto) şi Mircea Rednic ar bate orice scenariu de telenovelă. Certaţi „la cuţite” după ce Dinamo a ratat Liga Campionilor, omul de afaceri a şocat ieri şi a spus că are de gând să se împace cu fostul şi, probabil, viitorul antrenor al „câinilor“.

„Rednic e un antrenor slab, nu ştie nimic, făcea antrenamente de 40 de minute ca să nu-i strice ploaia freza“, a fost declaraţia lui Turcu. Acum, nimic nu mai e valabil. După ce Borcea şi Badea se gândesc tot mai insistent să-l întoarcă din drum pe Rednic, patronul de la Romconstruct a revenit la sentimente mai bune: „Nu sunt supărat pe Rednic, nu am nicio problemă să lucrez din nou cu el. Dacă se întoarce la Dinamo, îi doresc succes.

Şi eu, şi el am greşit. Sunt dispus să stau cu el la masă şi să ne rezolvăm problemele“. Totuşi, Turcu nu ştie clar dacă va pleca sau nu din acţionariatul lui Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite