Rednic: „Azerii nu prea au jucători, o să aduc eu patru români să facem echipă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt instalat pe banca tehnică a celor de la Khazar Lankaran, Mircea Rednic a vorbit despre condiţiile din Azerbaijan, despre calitatea fotbalului din această ţară şi despre planurile sale de viitor la noua sa echipă.

„Azerii au nişte condiţii de invidiat. Oamenii ăştia au început cu începutul. Au luat-o invers decât noi, românii. Nu au căutat să-şi facă echipe, ci baze de pregătire pentru o primă fază. Având deja infrastructura, acum încep să investească în jucători. Ca şi condiţii de pregătire, sunt peste orice club din România. Acţionarii au investit 25 de milioane de euro în baza de pregătire şi în stadion. Sunt foarte potenţi financiar, dar ştiu şi cum şi în ce să investească. Au afaceri cu petroliere şi multe altele. Au afaceri şi în România", a declarat Mircea Rednic pentru ProSport.

Cât despre nivelul fotbalului din această ţară, Mircea Rednic a declarat: „Nu este unul prea bun. Au fost eliminaţi din Europa League de Olimpia Bălţi. E de lucrat din punctul ăsta de vedere. Am însă susţinerea morală şi financiară a celor doi fraţi care sunt aici şi se vor schimba multe lucruri. Deja au plecat patru jucători, vor mai pleca şi alţii şi vom aduce fotbalişti adevăraţi, inclusiv din România. Sunt patru jucători cu care eu am mai lucrat, e tot ce pot să vă spun acum", a încheiat „Puriul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite