Redknapp ar fi dispus să fie selecţioner al Angliei la Euro-2012, în locul lui Capello

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello a renunţat la Euro 2012
Fabio Capello a renunţat la Euro 2012

Tehnicianul echipei Tottenham Hotspur, Harry Redknapp, a declarat, joi, că ar fi dispus să fie selecţionerul interimar al Angliei la Campionatul European din această vară, însă a exclus posibilitatea de a prelua acest post pe termen lung, informează AFP.

"Pe termen scurt, consider că este posibil, pentru Campionatul European. Pe termen lung nu este posibil să antrenezi o echipă de club şi prima reprezentativă. Este destul de greu să antrenez în Premier League, fără să mă mai gândesc la echipa Angliei. Cred că persoana care va fi numită va putea face doar ceea ce presupune funcţia de selecţioner. Poate la Euro, atunci nu ar fi o problemă atât de mare, dar după ce ce va încheia Campionatul European şi noul sezon va începe în Anglia... Un antrenor trebuie să fie ori al unei echipe de club, ori al Angliei. Ar fi imposibil să îşi asume ambele funcţii", a spus Redknapp, considerat de presă marele favorit pentru postul de selecţioner al Angliei.

Fabio Capello a demisionat, săptămâna trecută, de la conducerea tehnică a naţionalei Angliei, iar în prezent interimar este fostul secund al italianului, Stuart Pearce.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite