Real Madrid negociază pentru promiţătorul mijlocaş Sergio Canales

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergio Canales
Sergio Canales

Real Madrid negociază transferul promiţătorului mijlocaş ofensiv al lui Racing Santander, Sergio Canales, scrie presa sportivă madrilenă.


Nr. 2 de la Real Madrid, Jorge Valdano, s-a întâlnit luni în capitala spaniolă cu preşedintele lui Racing Santander, Francisco Pernia, pentru a evoca viitorul lui Canales (18 ani), al cărui contract expiră în luna iunie, indică ziarele AS şi Marca.

Real ar putea să-i propună tânărului fotbalist spaniol să rămână la Racing sub formă de împrumut timp de două sezoane.

Marca subliniază că Real Madrid, care a discutat deja cu tatăl lui Sergio Canales, Gelo, ar putea să propună clubului din Santander 10 milioane euro şi să i-l împrumute pe jucător un sezon.

Ziarul adaugă că Gelo Canales a mai discutat şi la Londra cu reprezentanţi ai cluburilor Chelsea, Arsenal şi Manchester City.

Interesul cluburilor din străinătate face ca Real Madrid să se grăbească, pentru a ajunge cât mai rapid la un acord cu Racing şi cu jucătorul său, subliniază AS şi Marca.

Sergio Canales a debutat în prima echipă a lui Racing în sezonul trecut, disputând 6 meciuri în Campionat, un meci în Cupa Spaniei şi un meci în Cupa UEFA.

El a disputat deja în acest sezon opt meciuri, în patru din ele ca titular, marcând 5 goluri, între care o dublă pe terenul clubului FC Sevilla, oferind victoria echipei sale cu scorul de 2-1, pe 9 ianuarie, în etapa a 17-a.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite