Real Madrid l-a chemat scouter pe Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo, la Campionatul Mondial din 2002 când a câştigat titul suprem cu Brazilia
Ronaldo, la Campionatul Mondial din 2002 când a câştigat titul suprem cu Brazilia

Spre deosebire de cluburile din România, cele din elita fotbalului caută în permanenţă modalitaţi de a-şi reintegra fostele glorii.

Un bun exemplu este Real Madrid, unde preşedintele Florentino Perez încearcă să-i adune în jurul său pe foştii „galactici”. A început cu francezul Zinedine Zidane, care are funcţia de consilier al preşedintelui şi rolul de om de legătură între echipă şi conducere, dar se ocupă în acelaşi timp şi cu monitorizarea noilor talente ale „Hexagonului”. Iar ieri a mai reuşit un „transfer” de senzaţie! Este vorba de brazilianul Ronaldo, al treilea pe lista „galacticilor” lui Perez (după Luis Figo şi Zinedine Zidane), a cărui atribuţie va fi aceea de scouter în „Ţara Cafelei”.

Putem spune că fostul internaţional cariocas, care s-a retras la 8 iunie într-un meci amical cu România, şi-a intrat demult în pâine la Real. Conform Marca, acesta l-a recomandat conducerii madrilene pe Neymar, cu mult înainte ca marile cluburi europene să pună ochii pe noua senzaţie a celor de la Santos.

Urmează Roberto Carlos şi Raul?

Planurile nu se opresc însă aici. Roberto Carlos ar putea reveni şi el la finalul carierei pe „Santiago Bernabeu”, cel mai probabil într-o funcţie la centrul de copii şi juniori, aceasta fiind dorinţa actualului jucător al ruşilor de la Anji Mahacikala.
Însă marea lovitură a preşedintelui Perez ar fi readucerea legendei Raul, a cărui plecare forţată la Schalke a fost aspru contestată de fani.

177 de meciuri şi 104 goluri are Ronaldo la Real Madrid, care l-a transferat în 2002 de la Inter pentru 45 de milioane de euro!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite