Real Madrid joacă pentru Ronaldo! Lusitanul trebuie să devină cel mai bun marcator din istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a egalat recordul de reuşite într-un singur sezon, stabilit de Telmo Zarra şi Hugo Sanchez, şi va lua şi „Gheata de Aur”, dar nu vrea să se oprească la cele 38 de reuşite. Cu ajutorul echipei, portughezul vrea să rescrie istoria în meciul de mâine seară cu Almeria.

"Pentru mine ar fi o plăcere să depăşesc recordul acesta, să egalez un fotbalist aşa cum este Hugo Sanchez. Nu sunt obsedat de acest lucru însă, pentru mine titlurile importante sunt cele obţinute cu echipa, nu cele individuale. Recunosc că mi-ar fi plăcut ca printre aceste goluri să fie şi chilena lui Hugo”, a spus Ronaldo, care a recunoscut că Mourinho le-a cerut jucătorilor Realului să lupte pentru a-l face pe acesta cel mai bun marcatori al ligii spaniole.

Vezi aici reuşita lui Hugo Sanchez, dintr-un meci cu Logrones

"Mi-am dorit mereu ca cel care îmi va depăşi recordul să fie un jucător al lui Real Madrid. Nu mi-ar fi plăcut să fie Messi, care e de la Barca. Îl felicit pe Cristiano, iar dacă mă va depăşi, cu atît mai bine. E într-o formă extraordinară, are o medie de goluri ieşită din comun", a spus şi Hugo Sanchez.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite