Laporta atacă Madridul: ”Nu am văzut 6-2, dar îmi amintesc de 2-6”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juan Laporta, președintele FC Barcelona
Juan Laporta, președintele FC Barcelona

Președintele clubului catalan de fotbal a mai aruncat o "săgeată" spre rivalii de la Real Madrid, reamintindu-le de eșecul usturător de anul trecut.

Face ce face Joan Laporta, președintele clubului FC Barcelona, și, din când în când, trimite câte o "înțepătură" rivalilor de la Real Madrid, amintindu-le de înfrângerea administrată anul trecut chiar pe "Santiago Bernabeu" (2-6).

Întrebat dacă a văzut partida de duminică, în care formația madrilenă s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Villareal, cu scorul de 6-2, Laporta și-a adus aminte de rezultatul de anul trecut.

"Nu am văzut acest 6-2 al Madridului, dar îmi aduc aminte de acel 2-6 de pe Bernabeu", le-a declarat Laporta ziariștilor prezenți la Stuttgart, pentru meciul din această seară, cu VFB, din Liga Campionilor.

El a spus că nu a urmărit partida de duminică deoarece a "sărbătorit împreună cu jucătorii câștigarea Cupei Regelui la baschet". O altă "săgeată" trimisă spre Real Madrid, pentru că FC Barcelona a câștigat finala acestei competiții chiar în fața rivalilor (80-61).

Vezi pe adevarul.es ce 2-6 a văzut Laporta anul trecut și ce 6-2 a pierdut anul acesta și spune care-ți place

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite