"Titlul în Spania, o afacere doar între Barcelona şi Real"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Quique Sanchez Flores, antrenorul lui Atletico Madrid, a abandonat lupta la titlu (sursa: El Mundo Deportivo)
Quique Sanchez Flores, antrenorul lui Atletico Madrid, a abandonat lupta la titlu (sursa: El Mundo Deportivo)

Antrenorul lui Atletico Madrid a recunoscut supremaţia celor două mari forţe ale fotbalului spaniol, declarând că titlul a rămas să se dispute doar între aceşti doi granzi. "Să crezi altceva este o utopie", spune Quique Sanchez Flores.

Quique Sanchez Flores, antrenorul lui Atletico Madrid, recunoaşte: Barcelona şi Real Madrid sunt din altă categorie decât restul echipelor spaniole, iar acestora nu le rămâne decât să fie "cât mai competitive" posibil, scrie El Mundo Deportivo.

Sanchez Flores este primul antrenor din Liga BBVA care aruncă prosopul, admiţând că în Spania campionatul a rămas deja o chestiune în doi, între cele două mari superputeri: Real Madrid şi Barcelona. "E o utopie" să te gândeşti că va fi altfel, a spus tehnicianul ultimei câştigătoare a Europa League.

"Un titlu dintr-un ziar, de după partida de duminică, dintre Real şi Atleti, spunea: "Este legea celui mai puternic". Aşa este. Din când în când se poate întâmpla ca cel mai puternic să piardă, dar în general legea celui mai puternic se impune", a spus Flores.

"Într-o partidă, toţi suntem conştienţi că Liga spaniolă poate produce surprize, dar să vezi un campiont diferit decât o luptă în doi, între Real şi Barcelona, mi se pare o utopie. Iar eu nu sunt utopic, sunt un om normal, raţional, cu picioarele pe pământ. Bine, dacă vrem să visăm, putem visa cât vrem", a explicat antrenorul roş-albilor.

Citeşte pe adevarul.es care este singura consolare a lui Quique Sanchez Flores şi cum a definit el diferenţa dintre granzii spanioli şi restul echipelor din Primera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite