Real a dat cu piciorul la titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șansele la titlu ale galacticilor de la Real Madrid s-au diminuat destul de serios după înfrângerea surprinzătoare de aseară, în deplasare la Osasuna, scor 1-0. Realul e la șapte puncte în urma Barcelonei, care câștigase sâmbătă cu 3-0 în meciul cu Hercules Alicante.

Javier Camunas a fost eroul Osasunei, marcând în minutul 62 singurul gol al unui meci încrâncenat, în fața unor suporteri care au făcut o atmosferă fierbinte pe stadionul Reyno de Navarra.

Nici introducerea noii achiziții, atacantul Emmanuel Adebayor nu l-a ajutat prea mult pe Mourinho. Jucătorul venit sub formă de împrumut de la Manchester City nu a reușit să înscrie și madrilenii au cedat în fața unei echipe care nu mai câștigase în Primera de opt etape.

Mourinho a început meciul fără Xavi Alonso, încă în convalescență după o răceală și fără Kaka, însă, în disperare de cauză i-a aruncat pe amândoi în luptă după pauză. Presiunea la poarta lui Ricardo Lopez a fost mare, însă mai aproape să marcheze au fost tot gazdele prin Vadocz.

Osasuna a urcat după această victorie pe locul 16, la trei puncte deasupra locurilor retrogradabile, în timp ce Realul a acumulat 51 de puncte, cu șapte mai puțin decât marea rivală Barcelona.

”Mai sunt multe meciuri de disputat. Va trebui să luptăm în continuare, nu e totul pierdut”, a declarat la final Xavi Alonso pentru televiziunea spaniolă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite