Real Madrid îl va anunţa marţi pe noul antrenor, Manuel Pellegrini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Real Madrid îl va anunţa marţi pe noul antrenor, Manuel Pellegrini
Real Madrid îl va anunţa marţi pe noul antrenor, Manuel Pellegrini

Aducerea tehnicianul chilian i-a costat pe oamenii de la Madrid aproape patru milioane de euro, clauza de reziliere plătită celor de la Villarreal.

Aici începe noua eră a noului preşedinte de la Real Madrid, Florentino Perez. Acesta s-a mişcat repede şi a găsit un antrenor cu nume pentru a prelua cea mai galonată formaţie din lume.

Manuel Pellegrini va fi prezentat marţi de către directorul sportiv Jorge Valdano, după cum au anunţat spaniolii de la "Marca".

Chilianul a lăsat în urmă echipa Villarreal, semnând pe doi ani cu gruparea madrileană.

Şefii de la Villarreal au înţeles dorinţa lui Pellegrini de a pregăti un club cu o asemenea statură, lăsându-l pe acesta liber, nu înainte de a încasa patru milioane de euro, clauza de reziliere. În primă fază, oamenii de la Madrid au oferit jucători la schimb, în cele din urmă hotărându-se la o sumă de bani.

Pellegrini a antrenat mult timp în Chile şi Argentina, acolo unde a cucerit mai multe titluri şi cupe. El a pregătit pe Quito, San Lorenzo şi River Plate.

În Europa a cunoscut faima doar ca antrenor al echipei Villarreal. Chiar dacă nu a luat decât o Cupa UEFA-Intertoto în cinci ani, chilianul a propulsat micuţa grupare în elita cluburilor europene. În Liga Campionilor a ajuns chiar în semifinalele competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite