VIDEO: Povestea victoriei lui Ion Marin în faţa lui Diego Maradona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Marin pare să fie antrenorul care a descoperit „bagheta magică"! A ajuns de mai puţin de două săptămâni în Emirate şi a transformat cea mai slabă echipă din prima divizie într-una care a produs un rezultat-şoc: 5-0 cu super-trupa lui Diego Armando Maradona!

UPDATE 2: Într-un interviu acordat „Adevărul", „Săpăligă" a dezvăluit un amănunt incredibil despre cum a ajuns să-l învingă pe Maradona cu 5-0! Citeşte în ediţia tipărită de mâine, culisele unui rezultat care a şocat lumea fotbalului în Orientul Mijlociu.

UPDATE 1: Ion Marin ne-a povestit cum e viaţa în Emiratele Arabe Unite. „La o zi după meciul cu echipa lui Maradona, ne-au mutat din hotel. Sunt aici cu Gică Mihali şi cu Nelu Răuţă. Ne-au dat la fiecare un apartament de trei camere. Contractul e sub ce aveam la Al-Ittifaq, în Arabia Saudită, dar aşa e aici. Ei află cât ai avut în altă parte şi îţi oferă un contract cu 25 la sută mai mic, fiindcă ştiu că antrenorii vor să vină aici, la Dubai. E altă viaţă, mai multă libertate, nu se compară cu Arabia Saudită", a spus tehnicianul român. „Echipa mea, Dubai Club, e condusă de doi fraţi. Ăla mare dă banul, iar ăla mic supervizează, vine la antrenamente. Cu ăla mare, m-am văzut o dată. Înaintea meciului cu Al-Wasl, am dat mâna cu unul, iar după aceea, mi-a zis secundul: „Big boss" (n.r. - şeful cel mare)", a continuat „Săpăligă". Acesta nu intenţionează să ia vreun fotbalist din ţară: „Nu o să iau niciun român la echipă. Nici n-am pe cine să iau şi, oricum, perioada de mercato se va încheia la 24 octombrie".

Dubai Club, formaţia pe care „Săpăligă" a preluat-o de câteva zile era ciuca bătăilor până la sosirea românului. Sâmbătă seară însă, elevii lui Ion Marin au furnizat cea mai mare surpriză din Cupa „Etisalat", învingând Al-Wasl, grupare antrenată de celebrul Maradona cu 5-0! Asta în ciuda faptului că până în minutul 58 scorul era 0-0. În ultima jumătate de oră însă, Camara (58), Mohammad (71), Feindouno (77), Al-Dawoudi (89) şi din nou Camara (90+1) au înscris sub privirile lui „El Pibe D'Oro".

image

Maradona şi-a cerut scuze

Furios, la conferinţa de presă de după meci, Diego Maradona şi-a acuzat vehement jucătorii. „Nu au făcut nimic din ce le-am cerut. Au fost de nerecunoscut! Îmi cer scuze faţă de suporteri pentru acest rezultat ruşinos", a declarat argentinianul.

Citeşte în ediţia tipărită a „Adevărului" de luni povestea meciului în care Ion Marin a obţinut rezultatul carierei sale de antrenor!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite